V naravi ni ničesar nekoristnega...

/ 0

Kampiranje

Hotel Bohinj: Najboljši Hoteli v Bohinju

9th Avg '16

Verjetno vsakdo od nas vsaj občasno zaide v Bohinj. Veliko jih tja zahaja redno. Tam najdemo vse, od sprostitve do adrenalina, z vsem, kar je vmes. Mnogi v vročih poletnih mesecih raje kot morje, izberejo Bohinj. Klima je prijetnejša, narava čistejša in možnosti za preživljanje časa številčnejše, vsaj za nekatere. Za večino je vožnja do Bohinja dolga, pogosto tudi naporna.

Kdor se ukvarja z vsaj enim izmed športov oz. aktivnosti v naravi lahko v Bohinju najde svoj sanjski dopust. Drugače pa je, če tja ne prispemo izmučeni od vožnje in se namesto tega prebudimo v objemu gora. Če ne zaradi drugega, je nočitev v Bohinju smiselna že zaradi spanca, ki je v tako neokrnjeni naravi, bistveno bolj učinkovit in na nek način tudi zdravilen.

Tokrat predstavljam najboljše hotele v Bohinju po izboru tistih, ki so jih preizkusili sami. Razvrstitev je narejena na podlagi ocen na booking.com in Tripadvisor.com, kjer gosti hotelov lahko napišejo svoje mnenje in priporočijo, ali pa tudi odsvetujejo hotel v katerem so nočili.

Najboljši hoteli v Bohinju

Hotel Gasperin Bohinj ***

hotel bohinj gasperin

 

Številka 1 hotel v Bohinju je nedvomno Hotel Gašperin Bohinj, z oceno “odlično 9,4 na booking.com in številka 1 med nočitvami z zajtrkom (B&Bs / Inns) na Tripadvisor.com, kjer si je prislužil tudi nagrado “2016 travelers’ choice”.

Hotel Gašperin v Bohinju je stacioniran v bližini jezera, točneje na Ribčevem Lazu, to je malo pred jezerom, če se tja peljete po cesti iz Bohinjske Bistrice. V njem najdete sobe z lastno kopalnico in apartmaje s satelitsko televizijo in hladilnikom. V najem sobe je vključen brezplačen brezžični internet, sprostite pa se lahko tudi v salonu s satelitsko TV, kjer je na voljo izbira knjig in družabne igre.

Cenovno sodi med ugodnejše hotele v bohinju, v višku sezone boste za sobo za dve osebi z balkonom plačali od 98 € na nočitev. Izven sezone pa 75 €. Soba za eno osebo znese od 59 €, soba za družine oz. 4 osebe pa znese od 95 € oz. 130 € v sezoni.

hotel-gasperin-bohinj

Zjutraj vas za zajtrk čaka bogat samopostrežni zajtrk s širokim izborom sirov in narezkov, s toplimi jedmi, sadjem, z zelenjavo, s kruhom, kosmiči in z dnevnimi ponudbami. Za večerjo pa se lahko dogovorite preko recepcije hotela za samopostrežno večerjo v eni od bližnjih restavracij.

Katere so glavne prednosti Hotela Gašperin

Kot sami poudarjajo, imajo prostorne sobe z masivnim pohištvom, dobro hrano in prijazno osebje. Pomembna prednost je tudi čistoča sob oz. hotela.

Na Booking.com lahko preberete, da je Hotel Gašperin v Bohinju “Ena naših naj izbir ” za Bohinj. Obiskovalci pa v glavnem pohvalijo :

“odlično osebje” – 65 komentarjev na to temo

“izvrstna hrana” – 45 komentarjev na to temo

“izjemen razgled” – 43 komentarjev na to temo

Med najbolj priljubljenimi storitvami hotela najdete:

  • Brezplačno parkiranje
  • Brezplačen WiFi
  • Družinske sobe
  • Sobe za nekadilce
  • Vodni park

Prav tako med najboljše izbire booking.com sodi Hotel Bohinj Jezero. Ocenjen je z z nižjo oceno 8,5 / 10 nekoliko bolj so uporabniki zadovoljni z lokacijo.


hotel bohinj jezero

Hotel Jezero Bohinj ****

Hotel Bohinj Jezero se nahaja ob Bohinjskem jezeru, praktično čez cesto. To je tudi glavna prednostu hotela. V njem vam je na voljo wellness, restavracija, brezplačen brezžični internet na javnih površinah in brezplačno parkirišče. Sobe vključujejo balkon z vrtnim pohištvom, sedežno garnituro, mini bar, TV in kopalnico s prho ter sušilcem za lase.

V hotelu lahko koristite shrambo za smučarsko opremo, izposojo koles in druge storitve, kot so pranje perila, kemično čiščenje in sobna postrežba.

Glavne prednosti Hotela Jezero v Bohinju

Gosti hotel Jezero v Bohinju predlagajo kot “Popolno za 1 nočitev!”. Najbolj so zadovoljni z lokacijo, saj se nahaja ob jezeru Bohinj torej, “v samem srcu mesta Bohinj, ima odlično oceno za lokacijo, in sicer 9,5”. Poleg omenjenega pa nudi brezplačno parkiranje. Dodatne prednosti oz. pohvale, čeprav ne toliko izrazite pa se nanašajo na prijazno osebje in čistočo.

Cena Hotela Jezero v sezoni za sobo z balkonom za dve osebi (npr. za ta teden) znaša od 120 € / noč / osebo. Izven sezone cena za najem sobe za dve osebi znaša od 47 €. Več najdete na povezavi.

[ecko_button color=”gray” size=”normal” url=”https://www.booking.com/hotel/si/jezero.en.html?aid=1555552&no_rooms=1&group_adults=1″]Rezervirajte[/ecko_button]


bohinj eco hotel

Bohinj ECO Hotel ****

Bohinj ECO Hotel se nahaja v Bohinjski Bistrici, 6,5 kilometrov iz Bohinja.Nudi wellness, brezplačen internet ter sobe z opremo iz naravnih materialov in z razgledom na Julijske Alpe.

Priznani hotel je bil odprt junija 2009 kot 1. ekološki hotel v Sloveniji. Ima tudi polnilno postajo za električna in hibridna vozila. V hotelski restavraciji vam postrežejo s slovensko in z mednarodno kulinariko ter s posebnimi vegetarijanskimi in nizkokaloričnimi jedmi, pripravljenimi iz ekoloških sestavin lokalnega izvora.

V najvišjem nadstropju se lahko sprostite v ekskluzivnem wellness centru, ki obsega savne in bazen s panoramskim razgledom. Gostje v večini sob imajo tudi prost vstop v vodni park, ki se razteza na več kot 3.500 m² in se ponaša notranjimi ter zunanjimi bazeni, tobogani in različnimi vodnimi atrakcijami za otroke.

Gostje ga na booking.com ocenjujejo z oceno 8,6 / 10. Med najbolj pohvaljenimi so čistoča, osebje in udobje. Posebna prednosti pa so notranji bazen z ogrevano vodo in vrt ob bazenu, fitness, savne, ter masaže.

[ecko_button color=”gray” size=”normal” url=”https://www.booking.com/hotel/si/bohinj-park.en.html?aid=1555552&no_rooms=1&group_adults=1″]Rezervirajte[/ecko_button]

Več o ECO hotel Bohinj na povezavi