V naravi ni ničesar nekoristnega...

Šotori za kampiranje – Kako izbrati pravi šotor zase?

18th Sep '15

Izboljšajte poznavanje šotorov za kampiranje, materialov, konstrukcij ter vseh sestavnih delov šotorov. Vodič vsebuje 7 delov, prvega prejmete takoj po naročilu, nato vsak dan po enega. 100% brezplačno.

Vodič za nakup šotora za kampiranje vam bo posredoval znanje o konstrukcijah šotorov, palicah šotorov, razložil razlike med šotori, kot so npr. eno-stenski in dvo-stenski šotori (single wall & double wall), predstavil vse materiale šotorov (najlon, PU), razložil zakaj so potrebni premazi materialov oz. coatings ter kateri premazi so boljši za kateri namen, razložil pa vam bo tudi nekaj pojmov (izrazov), ki so pri šotorih dokaj pomembni a se v slovenščini zanje ne najde pravih razlag.

Pridobite odgovore na vprašanja o šotorih za kampiranje, katerih vam niti prodajalci ne bodo dali. Spoznajte, zakaj so premazi materialov pomembni, zakaj je samostoječa konstrukcija pogosto vredna dodatne teže in preverite, katere palice se bodo obnesle v vašem primeru in več.

Zagotovo naš vodič za nakup šotora za kampiranje poleg osnovnih podatkov, ki jih nekateri morda že poznate, vsebuje tudi podatke, ki bi jih morali poznati prodajalci šotorov, da bi kupca bolje vodili skozi postopek izbire pravega šotora.

[ecko_button color=”blue” size=”large” url=”http://eepurl.com/bDzZWf”]Naroči vodič za nakup šotora[/ecko_button]

 

Comments are closed.