V naravi ni ničesar nekoristnega...

/ 0

Nahrbtnik za nošenje otroka

Nahrbtnik za nošenje otroka: Vaude Jolly Comfort

6th Jan '15

Nahrbtnik za nošenje otroka Vaude Jolly Comfort je šel iz prodaje in proizvodnje. Zamenjal ga je Vaude Shuttle o katerem si lahko preberete v objavi nahrbtnik za nošenje otroka Vaude Shuttle in v najboljši nahrbtniki za nošenje otrok.

Naročite ga lahko v spletni trgovini bergfreunde.de že za 179 € (poštnina v Slovenijo je brezplačna)

 O nahrbtniku Jolly light in comfort pa boste težko našli kakšen dober opis, ki pa ga boste potrebovali, če boste nahrbtnik kupovali preko bolhe, saj na njej najdete dobro ohranjene in že v osnovi kvalitetne nahrbtnike za nošenje otrok, ki stanejo pol toliko kakor novi. Preberite si tudi več o nakupu rabljenega nahrbtnika za nošenje otroka. Spodaj pa najdete opis nahrbtnika za nošenje otroka Vaude Jolly Comfort.

Nahrbtnik za nošenje otrok

Vaude Jolly Comfort

nahrbtnik zsa nošenje otroka Vaude Jolly

  • Preverjeno kvaliteten nahrbtnik (Na trgu že preko 10 let)
  • Z odličnim razmerjem med vrednostjo in ceno.
  • Kvalitetna izdelava in materiali, ki brez sledi prenesejo enega otroka.

Zelo udobno in tehnično dovršeno hrbtišče je bistvenega pomena za nosača. Pri dolgotrajnem nošenju otroka (do 20 kg), se pozna vsak milimeter oblazinjenosti, ki je pri Jolly Comfort zagotovo na pravem mestu in v zadostni količini integrirana v hrbtišče.

Stabilnost hrbtišča je dejavnik, ki vpliva na količino in jakost tresljajev. Boljši, kot je oprijem, bolj udobno je nošenje otroka in za otroka. Vaude Jolly Comfort ima hrbtišče izdelano po standardih treking nahrbtnikov. Tako vključuje osnovne nastavitve višine hrbtišča, dolžine naramnic, obsega bokov in prsnega dela ter najbolj pomemben del, nastavitev naklona v ramenskem delu. Slednji omogoča izboljšanje položaja težišča, ki je v smeri k težišču nosača. Občutek teže je s pravilno nastavitvijo bistveno nižji. Z njim se razbremenijo nosačeve trebušne in hrbtne mišice, s tem pa ostane teža le na nogah, kar znatno izboljša udobje nošenja.

Predel za otroka je po izdelan enakem konceptu, torej v celoti nastavljiv. Nastavlja se višina sedišča, obseg okoli pasu otroka, skupna dolžina naramnic ter dolžina posamične naramnice, ki je obseg okoli vratu otroka. Ta varira glede na to, koliko je otrok oblečen. Pozimi je potreben širši obseg in enaka skupna dolžina.

Materiali uporabljeni v nahrbtniku (Poliamid; 200 D Mini Ripstop prevlečen Poliuretan; poliester; 600 D prevlečen poliuretan) se uporabljajo v vseh bolj naprednih alpinističnih in treking nahrbtnikih. So dovolj odporni in vodo-odbojni da zdržijo leta in leta uporabe.

Readers Award - Prima Baby

Readers Award – Prima Baby

Sistem hrbtišča Tergolight Comfort

Tergolight Comfort

TUV Standard

TUV Standard – Nahrbtniki za nošenje otrok