V naravi ni ničesar nekoristnega...

Deli objavo


/ 0

Kampiranje

Nakup šotora

25th Feb '15

Nakup šotora ni lahka naloga, predvsem, ker ne gre za majhno investicijo ter zato, ker je na trgu toliko različnih tipov, oblik in velikosti šotorov. V tej poplavi se nekdo, ki ne spremlja redno in nima osnovnih razlag ter usmeritev zelo težko znajde. 

Booking.com

Z namenom, da olajšamo postopek nakupa šotora, smo izdelali vodič za nakup šotora. V njem boste našli vse osnovno znanje, ki ga potrebujete za nakup pravega šotora. Vodič za nakup šotora vam bo posredoval znanjekonstrukcijah šotorov, palicah šotorov, razložil razlike med šotori, kot so npr. eno-stenski in dvo-stenski šotori (single wall & double wall), predstavil vse materiale šotorov (najlon, PU), razložil zakaj so potrebni premazi materialov oz. coatings ter kateri premazi so boljši za kateri namen, razložil pa vam bo tudi nekaj pojmov (izrazov), ki so pri šotorih dokaj pomembni a se v slovenščini zanje ne najde pravih razlag.

Zagotovo naš vodič za nakup šotora poleg osnovnih podatkov, ki jih nekateri morda že poznate, vsebuje tudi podatke, ki bi jih morali poznati prodajalci šotorov, da bi kupca bolje vodili skozi postopek izbire pravega šotora.

Nakup-Sotora---Vodic

Naroči brezplačen vodič za nakup šotora

 

Pošljemo ga brezplačno v tvoj e-poštni nabiralnik po delih, na 3 dni prejmeš novo gradivo.


Vse za nakup šotora:

Spletne trgovine za nakup šotora

Video o nakupu šotora

Nakup Šotora – Po spletu

Booking.com