V naravi ni ničesar nekoristnega...

Oglaševanje

28th Okt '15
na outdooraktivnosti.si zahajajo predvsem potencialni kupci opreme za aktivnosti v naravi, šport in prosti čas. To je idealno mesto za vse “outdoor” trgovine, saj naše objave berejo le uporabniki, ki ravno kupujejo oz. izbirajo kateri “outdoor” produkt bodo kupili.
Mesečno nas v povprečju obišče 1000 (med 600 in 1500) uporabnikov, ki si pogleda več kot 3 strani in na njej ostane več kot 2 minuti.
Naše objave so tudi na Gore-Ljudje.net, obiskovalci pa nas najdejo tudi preko aktualnih objav na forumih kot je tekaški forum, hribi.net, med-over in drugi.
Ne ponujamo le prostora za vaše slike saj oglaševanje deluje najbolje, ko je širša vsebina, ki jo vaše podjetje predstavlja, sinhronizirana z vsebino na spletnem mestu, ki ga je uporabnik obiskal na osnovi svojega zanimanja. Zato na outdooraktivnosti ponavadi začnemo z objavo, ki bralcu predstavi npr. blagovno znamko, nov izdelek, prednost določenega izdelka ali tipa izdelka. Nato poskrbimo, da objava, ki jo predstavljamo doseže dovolj bralcev že organsko in dolgoročno, s pomočjo povezav na primernih spletnih portalih, forumih in straneh. Vsebina zaide tudi na Facebook skupine, če obstajajo primerne (Gorništvo, Hribolazec, …). Vaše objave podpremo z e-poštnim marketingom, katerega potencial je preko 20000 uporabnikov, z Google Adwords oglaševanjem, retargeting listo (ki jo lahko uporabite tudi sami) in Facebook oglaševanjem.
Torej outdooraktivnosti.si niso le medij, temveč sistem, ki poleg tega, da ga predstavi tretja oseba, omogoča podjetju, da uporabi in izkoristi ves potencial Google Adwords in Facebook oglaševanja ter e-poštnega marketinga.
Vaše objave ne le napišemo pač pa tudi umestimo v splet tako, da optimalno izkoristimo vaš proračun.
Dostop imate do vseh retargeting list, možnost uporabe e-poštne baze, autoresponderja, itd.

Kontaktirajte

Comments are closed.