V naravi ni ničesar nekoristnega...

Deli objavo


/ 0

OutDoor oprema

Pohodniška oprema

6th Feb '18

Pohodniška oprema marsikomu predstavlja kar visok strošek oz. investicijo. Pri pohodniški opremi je zato pomembna kakovost in cena, saj želimo da nam dobro služi dolgo časa, obenem pa si marsikdo vse kar potrebuje za pohodništvo težko privošči.

Booking.com

Pohodniška oprema je na voljo v mnogih trgovinah po Sloveniji, prav tako pa so vedno bolj dostopne tudi evropske spletne trgovine, ki imajo tudi vedno boljše pogoje za slovenske kupce. Težava pa je v tem, da kupec pohodniške opreme relativno težko najde tuje pohodniške trgovine, ki bi imele ugodne pogoje zanj.

Spodaj najdete izbor tujih in slovenskih trgovin s pohodniško opremo ter opis vsake in strnjene pogoje. To je koliko stane poštnina v Slovenijo, kako je z vračilom ali menjavo izdelka ter koliko in kakšna je ponudba.

Še vedno velja, da je bolje preveriti ceno in izdelek v različnih trgovinah in primerjati ponudbo, s tem izborom pohodniških in alpinističnih trgovin pa bo kupcu morda nekoliko lažje.

Trgovine s pohodniško opremo

Branding Banner 728x90

Trgovina s pohodniško in alpinistično opremo Bergfreunde

Nedvomen zmagovalec kar se tiče ponudbe in dostopnosti pohodniške opreme je bergfreunde.de. Zato na outdooraktivnosti.si tudi sodelujemo z njimi in spodbujamo bralce, naj pregledajo njihovo ponudbo in naročijo (če se jim to seveda bolj splača).

Ponudba pohodniške opreme in alpinistične opreme na bergfreunde.eu obsega preko 120000 izdelkov. Pri njih najdete vse od pohodniških oblačil, do pohodniške in alpinistične ter turno smučarske opreme.

Preglejte si ponudbo na bergfreunde.eu

Poštnina v Slovenijo je brezplačna za naročila nad 100 €. Cena poštnine za naročila nižja od 100 € znaša 9,95 €.

Vračilo izdelka je možno v 30-dneh od dne naročila.

Trgovina s pohodniško in alpinistično opremo Trekkinn

Super pohodniška trgovina oz. 13 trgovin in 1 košarica. Če iščete nekaj za brskanje pohodniške opreme, primerjave in podatke, je to zagotovo prvo mesto, kamor se splača pogledat. Trgovina ponuja vse možnosti razvrščanja izdelkov, dobre opise in fotografije ter ceno za dostavo takoj, glede na vašo lokacijo.

Stroški dostave za Slovenijo se izračunajo pri posameznem izdelku tako, da ga dodate v košarico.

V primeru nakupa šotora Mountain Hard Wear optic vue 3.5, bi za dostavo najkasneje v roku 7-ih dni odšteli 14,51 €.

Plačilo je možno z vsemi kreditnimi (in debetnimi) karticami,

  • z nakazilom (bank wire)
  • preko Paypal
  • dodatne pa so lokalne možnosti plačila.

Obišči trekkinn

Trgovina s pohodniško in alpinistično opremo Bergzeit

Bergzeit je verjetno najbolj poznana pohodniško alpinistična spletna trgovina v Evropi. Vsaj za Slovence. Nudi več kot 50.000 izbranih izdelkov za aktivnosti na prostem, za gorske športe, kampiranje, plezanje in pohodništvo.

Možnosti plačila:

  • Paypal,
  • Visa*
  • Mastercard*
  • CIA (Cash in Advanced)

Bergzeit nudi dostavo v Slovenijo, ki znaša max. 9,95 €

Če bi v Slovenijo naročili šotor The North Face Talus 2EU Tent, ki stane 249 €, bi za dostavo v Slovenijo plačali 9,95 €

Obiščite Bergzeit.

Booking.com