best vinyl cutting machine
Lac Du Montagnon, Treking v Pirenejih

Najlepši trekingi v Pirenejih

19. junija, 2024 Comments (0) Potovanja

Aktivno potovanje 2024 – Odpotujte tokrat malo dlje

Salkantay

Aktivno potovanje se bistveno razlikuje od klasičnega dopusta, kjer se večino časa preživlja na ležalniku ob morju. Gre za način potovanja, kjer je človek fizično aktiven in doživlja več, s tem pa tudi bolje spoznava kraje, kulturo in naravo.

Na takšnem potovanju popotniki izkusijo:

 • Telesno Aktivnost: Pohodi, kolesarjenje, plezanje, smučanje ali plavanje so del vsakdana.
 • Bogatejša Doživetja: Srečanja z lokalnimi prebivalci, odkrivanje skritih kotičkov in raziskovanje naravnih lepot.
 • Sproščanje brez slabe vesti: Po napornem dnevu si lahko brez slabe vesti privoščite okusno lokalno hrano in pijačo, saj ste si to zaslužili.

Lifetrek: Potovanja za Prave Pustolovce

Turistična agencija Lifetrek ponuja vrsto skrbno izbranih destinacij za aktivne popotnike. Vsako potovanje je zasnovano tako, da omogoča popolno ravnovesje med aktivnostjo in sprostitvijo.

Izjemne Destinacije

Kordiljera Huayhuash

Spektakularen treking skozi andske gore, znan po čudovitih razgledih in zahtevnih poteh

Peru:

  • Kordiljera Huayhuash: Ta treking pot vodi skozi spektakularne andske pokrajine, znane po izjemni lepoti in zahtevnosti. Je idealna destinacija za izkušene pohodnike, ki si želijo avanture v enem najlepših delov Peruja​​ (Peru)​​​.
  • Salkantay: Sveta pot, ki povezuje Cuzco z znamenitim Machu Picchujem, ponuja edinstveno kombinacijo kulturnih in naravnih lepot​ (Lifetrek trekingi)​.

Torres del Paine

Patagonija:

  • Narodni park Torres del Paine: Ponudba vključuje dnevne pohode po čudovitih pokrajinah, kot so razgledne točke Mirador Las Torres, ledenik Perito Moreno, ter markantne gorske vrhove Fitz Roy in Cerro Torre
  • Ognjena zemlja in Ushuaia: Vožnja s katamaranom po kanalu Beagle, opazovanje kitov, tjulnjev in pingvinov​ (Patagonija)​.

Jebel Toubkal

Maroko:

   • Visoki Atlas in Jebel Toubkal: Program vključuje 12-dnevno potovanje, ki vas popelje skozi kraljeva mesta, oaze, puščavo Erg Chebbi, ter kanjon Todra. Pustolovsko doživetje vključuje tudi plavanje v Atlantskem oceanu​ (Potovanje v Maroko)​.

Landmannalaugar

Islandija:

  • Landmannalaugar: Treking skozi geotermalne vrelce, barvite gore in lavina polja, kar je idealno za ljubitelje narave​ (Lifetrek trekingi)​.

Grenlandija:

  • Treking do odmaknjenih ledenikov in opazovanje severnega sija za edinstveno arktično avanturo​​.

Vsaka izmed teh destinacij ponuja edinstveno kombinacijo naravnih lepot, kulturnih doživetij in fizičnih izzivov, ki so kot nalašč za aktivne popotnike. Za več informacij in rezervacije obiščite spletno stran agencije Lifetrek.

Zakaj Izbrati Aktivno Potovanje z Lifetrek?

Neponovljive Izkušnje

Vsaka destinacija ponuja edinstveno kombinacijo narave, kulture in pustolovščine, ki jo je težko najti kjerkoli drugje.

Prilagojeni Programi

Programi so zasnovani tako, da ustrezajo različnim stopnjam pripravljenosti in zanimanj, od lahkih pohodov do zahtevnih trekingov.

Strokovno Vodenje

Izkušeni vodniki poskrbijo za varnost in bogatijo vaše potovanje s svojimi znanji o lokalni zgodovini, kulturi in naravi.

Fleksibilnost in Udobje

Kljub fizičnim naporom so programi zasnovani tako, da vključujejo tudi čas za sprostitev in uživanje v lokalni kulinariki.

Aktivno potovanje z Lifetrek je več kot le počitnice. Je priložnost za osebno rast, nepozabne dogodivščine in zgodbe, ki jih boste pripovedovali še dolgo po vrnitvi domov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preskoči na orodno vrstico
retro toaster