best vinyl cutting machine
najboljši nahrbtniki za nošenje otrok

Najboljši nahrbtniki za nošenje otrok

13. februarja, 2019 Comments (0) Nahrbtnik za nošenje otroka

Nahrbtnik za Nošenje Otroka: Ugodno a Kvalitetno

Rabljen nahrbnik za nošenje otroka

Investicija v nakup nahrbtnika za nošenje otroka je z vidika dobrobiti za družino skoraj nujna, saj z nahrbtnikom za nošenje otroka šele lahko zaidemo izven urbanega sveta v pravo naravo. Zatakne se seveda pri visokih cenah nahrbtnikov za nošenje otrok. Ti znesejo (vedno več), v glavnem pa so cene tam, med 180 € (npr. Vaude Shuttle v akciji) in 250 € ali celo več. Tokrat predstavljamo nekaj dobrih nahrbtnikov za nošenje otrok oz. možnosti, katerih cene so bolj dostopne. Izbrani so nahrbtniki za nošenje otrok, ki zajamčeno dobro in dolgo služijo svojemu namenu in, ki so z vidika udobja primerni za lepo in resno turo po hribih.

Rabljen nahrbnik za nošenje otroka

Nahrbtniki za nošenje otrok so bolje ohranjeni

Nakup rabljenega nahrbtnika za nošenje otroka je verjetno prva, cenovno najbolj ugodna in odlična možnost, to pa še posebej zato, ker so najboljši nahrbtniki za nošenje otrok izdelani zelo kvalitetno in zdržijo več otrok. Če si pogledate celotno ponudbo nahrbtnikov za nošenje otrok, boste videli, da je med njimi kar precej starih nahrbtnikov, ki pa do presenetljivo dobro ohranjeniKakovost izdelave pri teh nahrbtnikih je namreč identična s kakovostjo izdelave treking nahrbtnikov, le da je razlika v tem, da nahrbtnik v katerem imamo otroka pač bolj previdno uporabljamo, saj je v njem otrok. Z njim ne zadenemo ob skalo, vejo, ga ne odložimo nepremišljeno na tla, nadenemo ga počasi in nežno in tako naprej.

Profesionalna izdelava, rekreativna uporaba

Druga razlika je ta, da je uporaba nahrbtnika navadno bolj rekreativna, poleg tega, pa nahrbtnik za nošenje otroka odlagamo na kovinske “noge”, ki so zato predvidene. Dober nahrbtnik za nošenje otroka zagotovo najdete na bolha.com, najmanj pa boste zgrešili, če izbirate le med najboljšimi, to so Vaude, Deuter, Osprey, Jack Wolfskin, Salewa in Ferrino. Za povrh vsega pa so nahrbtniki za nošenje otrok povečini skoraj 100% pralni. tekstil se z njih lahko sname in da v stroj. Delikatni deli, kot je vzglavnik in strehica pa se navadno lahko kupijo novi, v kolikor so obrabljeni ali polomljeni.

Kje kupiti rabljen nahrbtnik za nošenje otroka

Na bolha.com dobri nahrbtniki za nošenje otrok, ki so relativno malo rabljeni znesejo približno od 80 € pa do 120 €. Novi oglasi so kar redno objavljeni, zato je izbire dovolj, le malo je treba spremljati.

Podobne možnosti so tudi na ebay.de, kjer je prav tako dovolj izbire, morda je le cena nekoliko višja zaradi poštnine. Na iskalni izraz “kindertrage” in opcijo “versand nach Slowenien” (dostava v Slovenijo) ebay obrodi preko 500 rezultatov nahrbtnikov za nošenje otrok, od novih do rabljenih.

Ferrino nahrbtnik za nošenje otroka

Če želite nov a cenovno ugoden nahrbtnik za nošenje otroka je ena izmed možnosti Ferrino Wombat nahrbtnik za nošenje otroka, ki znese le 144 € v iglusport.si. Nahrbtnik je samostoječ, kar pomeni, da ga lahko odložimo na tla z otrokom vred, da ta sedi pri miru. Primeren je za otroke do teže 20 kg, kar je nekje standard, poleg pa ima nastavljivo hrbtišče, zračne naramnice in nastavljiv predel za otroka, to je nastavljiv sedalni del po višini, nastavljive naramnice, nastavljive stranske trakove itd. Ima tudi nekaj žepov na pasu in dva večja predela za shranjevanje v zadnjem delu. Dokupite mu lahko tudi strehico za sonce in dež.

Altus nahrbtnik za nošenje otroka

Altus je morda bolj novo ime v Sloveniji, zagotovo pa ne v Evropi in svetu. Altus je španski proizvajalec  opreme za gorništvo, alpinizem, pohodništvo in potovanja že od leta 1945. Med drugim je podjetje Altus zavezano standardu ISO 14001, ki “je eno od najpomembnejših orodij, ki ga uporabljajo organizacije po celem svetu, da bi odgovorile na izzive, ki jih njihove dejavnosti predstavljajo za okolje. Cilj standarda je ohranjanje okolja in primernih življenjskih pogojev za nadaljnje generacije. Obsega izpolnjevanje zakonskih zahtev, učinkovito izkoriščanje virov, ter preprečevanje onesnaževanja okolja.” (-Wikipedia)

Nahrbtnik za nošenje otroka Altus Excellent Baby je skoraj identičen z nahrbtnikom Vaude Jolly Comfort. Identično je pravzaprav vse, od hrbtišča nosača, sistema za nastavitev velikosti hrbtišča, sedalni del za otroka itd. Materiali Poliester 600D in poliamid 420D Ripstop so dovolj odporni in trpežni, poleg pa je možno dokupiti tudi vzglavnik, strehico in palerino. Cena je cca. 140 €, verjetno pa se ga da dobiti še ugodneje (za 100 €) v promontana.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preskoči na orodno vrstico
retro toaster