best vinyl cutting machine

Gore-Cid – Kaj je GoreTex, kakšne so posledice ion...

30. junija, 2020 Comments (0) Nekategorizirano

Najbolj divje destinacije za aktivni dopust

Časi, ko smo na morju ležali in se sončili so mimo. Vedno več nas išče destinacije, ki omogočajo športne, ali druge aktivnosti. Ta težko dosežen dopust hkrati omogoča tudi sprostitev, kot naj bi jo nudilo ležanje na plaži, da se ne vrnemo bolj utrujeni in napeti, kot smo tja odšli. Z namenom, da predstavimo možnosti, ki jih še niste upoštevali objavljamo deset top hotelov in destinacij, na katerih lahko preživite odličen, aktiven in navdihujoč dopust.

Safari Coctail

kolesarjenje po poteh slonov

Singita Grumeti Reserves, Serengeti nacionalni park, Tanzanija

Mobilni Safari kamp z 14 hektari površine za zasebno uporabo. Šotoraste in stacionarne koče so opremljene s skrinjami iz mahagonija, retro jedilnimi stoli in eprzijskimi preprogami. Faru Faru s šestimi hiškami ponuja pogled na reko Grumeti. Pred hišo z odprtim nebom in bazenom si privoščite koktail ob sončnem zahodu in pogledu na slonje črede, …

Singita Sabora Camp in Tanzania

Na voljo so vam spa centri, tenis igrišča, joga center, safari ipd.
S kolesom ali konjem se odpravite po sledeh slonov, ali na jezero Manyara in ob dolino Rift, kjer ahko opravite tudi kakšno pohodniško turo. Razdalje so od 5 do 25 kilometrov, tako posamezne ture trajajo od 4 do 7 ur. Na voljo vam je tudi podpora z avtom.

Krpljanje in ture s helikopterjem

Ranč Triple Creek, Montana

 

Muharjenje na reki Bitterroot. Krpljanje čez prelaz Chief Joseph, ki pripelje na 2214 metrov in povezuje Montano in Idaho. Turno smučanje, rafting, razgledovanje s helikopterjem itd. Vse lahko zaključite z odlično odlično večerjo, vročo banjo, masažo na profesionalni masažni mizi in posedanjem in sproščanjem pred kaminom.
Plezanje, kolesarjenje in pohodništvo

 

Cape Town

Športno plezanje na gori Table Mountain

Najboljša plezališča, Oudtshoorn, Montagu, Waterval Boven, Wave cave in Rocklands, so oddaljena od 200 do 500 kilometrov. Poti za pohodništvo je veliko, Cecilia Forest, Constantiaberg, Constantia Nek, … Možnosti kolesarjenja so neskončne, od ceste do zemlje.
Mesto vam ponuja praktično vse, vključno s hotelom #1:
Vstopite skozi vrata v veliko, »high tech« sobo z veličastno sliko, visokim oknom s pogledom na Table Mountain. Na voljo vam je vinska klet, sushi, mojster Nobuyuki Matsuhisa’s Nobu, welness, …
Priporočena soba:
Standardna soba za goste št. 505(in 507) ima odličen razgled, preddverje, jedilnico in dve spalnici… Žal smo ime hotela nekje založili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preskoči na orodno vrstico
retro toaster